WIELEN EN BANDEN

Het contactvlak van de banden zijn het enige contact met de weg. Goede kwaliteit banden en een goed uitgelijnde ophanging rijden niet alleen prettig, zij zijn ook noodzakelijk voor de beste grip in alle weersomstandigheden.

Bij AutoProfs hebben we de expertise en moderne apparatuur om banden te vervangen, wielen te balanceren en de ophanging perfect uit te lijnen.

ap_Banden_en_wielen-Banden-Main

BANDEN VERVANGEN

Snel en vakkundig vervangen en balanceren met de nieuwste apparatuur.


Wij vervangen banden met de gerobotiseerde Butler Airdrolic machine en balanceren met de high-end Hoffmann Geodyna 6300 balanceermachine. Zo vervangen wij uw banden snel, zonder schade aan de velg en balanceren wij de wielen perfect voor trillingsvrij rijden, zelfs op hoge snelheden.

3D UITLIJNEN

Last van een trekkend stuur, spoorgevoeligheid of vreemde bandenslijtage? Laat de auto 3D uitlijnen!


Met behulp van de geavanceerde lasergestuurde 3D uitlijn-computer zorgen wij ervoor dat het onderstel van de auto zo wordt afgesteld dat alle wielen onder de juiste hoek staan. Dit verbetert het rijcomfort en weggedrag en zorgt ervoor dat de banden mooi geleidelijk slijten. Bovendien zorgt een goede uitlijning voor een beter verbruik.

BANDENREPARATIE

Lekke band? Het is niet altijd nodig deze te vervangen! Laat uw band repareren zonder risico.


Over een schroef, spijker of iets anders scherps gereden? Door middel van een behandeling van het gaatje en het plaatsen van een speciale bandenprop kunnen wij de banden veilig, snel en zonder opnieuw te hoeven balanceren repareren.

Let op : Scheuren, slijtplekken of gaten in de wang van de band kunnen niet (veilig) gerepareerd worden. In dit geval raden wij u aan de band te laten vervangen.

Vervangen en balanceren per wiel :

Tot 16″ wielen
Vanaf 16″ wielen
RunFlat banden

: € 16,50
: € 17,50
: € 22,50

3D Uitlijnen :

Elk model : 

: Vanaf : € 75,-

Banden repareren :

Per band: 

: € 17,50

MAAK METEEN EEN AFSPRAAK

Met de online planner kunt u eenvoudig een afspraak voor een APK keuring maken. Na het invullen nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Maak direct een afspraak

TELEFONISCHE AFSPRAAK:

Liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan!
Bel dan 079-750-5940

©[2021] AUTOPROFS  | Website by Original1 Design.

Mail ons

Stuur ons een bericht en we komen zo spoedig mogelijk bij u terug!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?