Contact & adres

U kunt ons vinden op industrieterrein Lansinghage te Zoetermeer,
voordelig gelegen aan de A12. (Afrit 7)

   Artwork_Contact-main

   Adresgegevens

   Platinastraat 57
   2718SZ – Zoetermeer
   079-7505940
   Info@autoprofs.nl
   www.autoprofs.nl

   Bedrijfsgegevens

   AutoProfs
   KVK :
   27318014
   BTW : NL001715388B04

   Op 25 mei 2018 werd de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, ook wel bekend onder de Engelse afkorting GDPR) van kracht. Transparantie is een van de belangrijkste onderdelen hiervan. Daarom heeft AutoProfs een nieuwe privacyverklaring opgesteld.

   Doel van de AVG is om u, als gebruiker van deze website, te informeren over hoe wij omgaan met de gegevens die u bij ons achterlaat door middel van de contact- en/of afsprakenformulieren of reacties op nieuwsartikelen op deze website.

   AutoProfs verzamelt alleen gegevens die u zelf aanlevert bij het invullen van een formulier of het plaatsen van een reactie op een van onze nieuwsartikelen. De gegevens uit de formulieren worden eenmalig gebruikt om contact met u te zoeken en in het geval van het plannen van een afspraak de door u aangeleverde gegevens zoals uw voornaam, achternaam, telefoon nummer en email adres over te nemen in een interne agenda.

   De gegevens die u achterlaat in de vorm van een reactie op een (nieuws)bericht op de website zal nergens voor worden gebruikt maar is openbaar en kan dienen als initiatief voor het starten van een conversatie met AutoProfs of andere bezoekers van de website.

   Uw persoonlijke informatie staat beveiligd opgeslagen op een van de servers van onze hosting-partner. Bij het invullen van een formulier worden deze gegevens opgeslagen op de beveiligde server en ontvangen wij een kopie per email van waarna wij de gegevens overnemen in een interne agenda en de email verwijderen.

   Deze gegevens op de server worden voor onbepaalde tijd opgeslagen. U heeft recht op inzage en rectificatie van uw gegevens en op uw aanvraag kunnen wij deze gegevens aan u verstrekken en/of volledig uit de systemen verwijderen. De verwijdering van deze gegevens kan niet ongedaan gemaakt worden.

   Mocht het voorkomen dat u het gevoel heeft dat wij uw gegevens misbruiken verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen. Ook heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

   Heeft u vragen over de AVG? Kijk dan hier.

   ©[2021] AUTOPROFS  | Website by Original1 Design.

   Mail ons

   Stuur ons een bericht en we komen zo spoedig mogelijk bij u terug!

   Wordt verstuurd

   Login met je gegevens

   Je gegevens vergeten?