AIRCOSERVICE

Wist u dat de airconditioning niet alleen voor verkoeling tijdens de warme zomerdagen is? Naast koelen droogt de airco ook de lucht wat onmisbaar is bij vochtig weer en beslagen ramen in de winter.

Bij AutoProfs beschikken we over de kennis en apparatuur om het koudemiddel bij te vullen of te vervangen en het airco systeem te reinigen als deze “muf” ruikt.

ap_Airco-Main

AIRCO (BIJ)VULLEN

Werkt de airco niet of is deze minder koud dan wenselijk? Laat dan het koudemiddel bijvullen.


Als uw airconditioning niet aangaat of minder koud is dan u gewend bent kan het zijn dat het niveau van het koudemiddel te laag is. Wij controleren de druk in het aircosysteem en vullen de vloeistof bij totdat deze goed op druk is en de airco weer goed werkt.

Als u de airco een tijdje niet gebruikt heeft kan het zijn dat deze muf ruikt. Dit komt omdat er bacteriën en schimmels in de luchtwegen zitten. Laat de airco dan zo snel mogelijk reinigen.

AIRCO REINIGEN

Ruikt de lucht muf als u de airco aanzet? Laat deze dan zo snel mogelijk reinigen.  


Heeft u de airco een tijd niet gebruikt en ruikt deze muf? Dit komt door bacteriën en schimmels die zich in het condenswater hebben genesteld. Naast dat het vervelend ruikt is het vooral voor kinderen en mensen met gevoelige luchtwegen gevaarlijk. Laat daarom de airco zo snel mogelijk reinigen!

Wij reinigen de luchtleidingen met een bacterie- en schimmeldodend middel op hoge temperatuur en blazen de leidingen door. De muffe lucht verdwijnt en u kunt weer veilig gebruik maken van de airco.

WIST U DAT :

Het aan te raden is om de airco het hele jaar door te gebruiken? Omdat de airco de lucht niet alleen koelt maar ook droogt helpt deze ook bij nat- en winters weer om de auto droog te houden en de ramen te ontwasemen.

Brandstofbesparing?
Veel mensen schakelen de airco handmatig uit om brandstof te besparen.

Moderne airco-compressoren zijn echter zo efficiënt dat het effect hiervan in de portemonnee nauwelijks merkbaar is.

Een deel van het airco systeem staat onder hoge druk. Bij gebruik van de compressor blijft het koudemiddel in beweging en zal deze minder snel weglekken en in niveau afnemen.

Het koudemiddel is meteen het smeermiddel van de aircocompressor. Bij regelmatig gebruik komt de compressor minder snel “droog” te staan.

Airco (bij)vullen :

(bij)vullen

: € 50,- (Vanaf prijs!)

Airco reinigen :

Airco reinigen

: € 35,-

MAAK METEEN EEN AFSPRAAK

Met de online planner kunt u eenvoudig een afspraak voor een APK keuring maken. Na het invullen nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Maak direct een afspraak

TELEFONISCHE AFSPRAAK:

Liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan!
Bel dan 079-750-5940

©[2021] AUTOPROFS  | Website by Original1 Design.

Mail ons

Stuur ons een bericht en we komen zo spoedig mogelijk bij u terug!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?