DIAGNOSE

Alle moderne personen- en bedrijfswagens zijn uitgerust met een boordcomputer waarmee met gespecialiseerde apparatuur gecommuniceerd kan worden.

Bij AutoProfs gebruiken we de Launch Diagun om met de boordcomputer te communiceren. Zo kunnen wij foutcodes uitlezen, problemen diagnosticeren en diverse opties programmeren.

ap_Diagnose-Main

FOUTCODES UITLEZEN

Foutcodes uitlezen en fouten uit de computer verwijderen.


Uitlezen van foutcodes geeft snel inzicht in mogelijke gebreken. Wij kunnen de foutcodes uitlezen en wissen om op een volgend moment te kunnen kijken of de foutcodes incidenteel waren of duiden op een defect.

Ook na vervanging van onderdelen kunnen wij de gerelateerde foutcodes uit het systeem verwijderen om te zien of het probleem met het vervangende onderdeel daadwerkelijk is verholpen.

UITGEBREIDE DIAGNOSE

Op basis van foutcodes, doormeten en controle van onderdelen 


Met behulp van de foutcodes, technische documentatie en inspectie van verdachte onderdelen gaan we stap voor stap op zoek naar de oorzaak van een defect of storing.

Omdat dit per probleem sterk wisselt hanteren we hiervoor een uurtarief.

LAUNCH DIAGNOSE

Wij maken gebruik van de gerenommeerde diagnoseapparatuur van Launch. Deze stelt ons in staat om van vrijwel elk merk- en type auto de boordcomputer uit te lezen, servicemelders te resetten en, afhankelijk van het merk en model, comfortopties te programmeren.

Uitlezen door middel van de OBD2 poort :

Uitlezen en wissen

: € 20,-

Probleemdiagnose :

Per uur

€ 65,-

MAAK METEEN EEN AFSPRAAK

Met de online planner kunt u eenvoudig een afspraak voor een APK keuring maken. Na het invullen nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Maak direct een afspraak

TELEFONISCHE AFSPRAAK:

Liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan!
Bel dan 079-750-5940

©[2021] AUTOPROFS  | Website by Original1 Design.

Mail ons

Stuur ons een bericht en we komen zo spoedig mogelijk bij u terug!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?