REPARATIE BIJ AUTOPROFS

De eerste auto waarvan nooit iets stuk gaat moet nog uitgevonden worden. Tot die tijd kunt u bij AutoProfs terecht voor de meest uiteenlopende reparaties, van het vervangen van een lampje tot een complete motorrevisie.

Onze garage is modern ingericht en we maken uitsluitend gebruik van de meest recente en hoge kwaliteit gereedschappen en moderne bruggen.

ap_Reparatie-Main

REPARATIE

Voor de meest uiteenlopende reparaties aan vrijwel alle onderdelen van uw auto.


Reparaties : 
Van kleine reparaties tot complexe storingen of laswerk. Bij AutoProfs hebben we alles in huis om de meest uiteenlopende reparaties te kunnen uitvoeren.

Ook voor het vervangen van slijtagegevoelige onderdelen zoals uitlaten, remblokken, remschijven -en leidingen bent u bij ons van harte welkom.

Elektronische storingen :
Na het uitlezen van de boordcomputer gaan we gericht aan de slag om de bron van de storing te vinden. Met uitgebreide kennis van de meest recente computersystemen kunnen wij vrijwel elk elektronisch probleem snel vinden en verhelpen.

Duidelijke communicatie :
Bij een reparatie houden wij u altijd op de hoogte van de staat van de reparatie en de te verwachten kosten. We vervangen nooit onderdelen zonder overleg en adviseren u over de mogelijkheden wanneer aanvullende reparatie of diagnose nodig is.

REVISIE

Laat complexe onderdelen door ons reviseren voor een tweede leven.


Motorrevisie : 
Iedere automobilist herkent de befaamde lekke koppakking of carterpan. Bij AutoProfs voeren we kleine en grote motorrevisies uit.

Versnellingsbakrevisie :
Ook voor een revisie aan handmatige en automatische versnellingsbakken bent u bij ons welkom. Na diagnose en demontage nemen wij deze onder handen en vervangen wij defecte onderdelen. Na reparatie wordt deze ingebouwd en, in het geval van een automatische versnellingsbak, in-geleerd.

Turborevisie:
Vooral bij dieselmotoren krijgt de turbo het voor de kiezen. Een defecte turbo hoeft echter niet altijd vervangen te worden. Bij AutoProfs voeren we vakkundige turborevisies uit waarbij wij de turbo demonteren, reinigen en defecte onderdelen vervangen.

Dynamorevisie:
Ook defecte dynamo’s hoeven niet altijd vervangen te worden. In veel gevallen is slechts het lager defect welke vervangen kan worden. Na de revisie wordt deze gemonteerd en doorgetest.

HAAL- EN BRENGSERVICE

Spaar tijd, moeite en kosten met de haal- en brengservice van AutoProfs.


Bij AutoProfs staat service en kwaliteit voorop. Daarom bieden wij een haal- en brengservice voor onderhoud waarbij wij uw auto in de morgen halen en in de middag weer afleveren.

Haal- en breng service bij onderhoud:
Wij bieden de haal- en breng service aan in de regio Zoetermeer. Woont u verder weg? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Haal- en brengservice bij niet-rijdende voertuigen:
Voor het halen en brengen van niet-rijdende voertuigen kunnen wij ook vervoer organiseren. Neem hiervoor ook contact op om te informeren naar de mogelijkheden!

Alleen halen of brengen:
Natuurlijk kunnen we uw auto in een enkele rit ook alleen halen of brengen.

MAAK METEEN EEN AFSPRAAK

Met de online planner kunt u eenvoudig een afspraak voor een APK keuring maken. Na het invullen nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Maak direct een afspraak

TELEFONISCHE AFSPRAAK:

Liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan!
Bel dan 079-750-5940

©[2021] AUTOPROFS  | Website by Original1 Design.

Mail ons

Stuur ons een bericht en we komen zo spoedig mogelijk bij u terug!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?