Welkom bij AutoProfs

Sinds 2007 hét adres voor professioneel onderhoud en reparatie aan alle personen- en bedrijfswagens.

AutoProfs is in 2007 opgericht met als missie om dealerkwaliteit service te verlenen voor een schappelijke prijs.

Inmiddels zijn wij een begrip in Zoetermeer en omstreken en bedienen wij een grote hoeveelheid particulieren en bedrijven bij het onderhoud van het wagenpark.

We zetten in op kwaliteit, expertise, klantvriendelijkheid en natuurlijk de beste service voor de beste prijs.

De voordelen van AutoProfs:

All-in-one service:
Wij zijn een all-in service garage. Dat houdt in dat wij in bezit zijn van de expertise, apparatuur, gereedschappen en materialen om al het onderhoud aan uw (bedrijfs)wagen te kunnen uitvoeren.

Altijd up to date:
Met up-to-date kennis en het continue bijscholen van personeel zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Met de meest recente diagnose apparatuur kunnen we vrijwel elk model voertuig met boordcomputer uitlezen en snel diagnosestellen, foutcodes wissen, service melders resetten en opties programmeren.

Servicegericht en persoonlijk:
We hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Onze klantenkring is vooral ontstaan uit mond-tot-mond reclame. Hier zijn we dankbaar voor en hechten we veel waarde aan. Met een amicale en duidelijke communicatie zorgen we voor een perttige verstandhouding met onze klanten, zonder verrassingen.

Kwaliteit en uitstraling:
Wij steken veel tijd en aandacht in de werkomgeving. Zo zorgen wij voor een prettig ingerichte wachtruimte en zorgen wij voor schone, nette en goed georganiseerde werkplekken in de garage waar snel en efficiënt gewerkt kan worden.

Prijsbewust:
Het lijkt vanzelfsprekend, maar bij AutoProfs denken we ook aan uw portemonnee. We communiceren duidelijk over de (te verwachten) kosten en zorgen ervoor dat uw auto veilig en goed onderhouden is zonder onnodige uitgaven.

Met deze kwaliteiten mogen wij ons sinds 2016 een officieel Castrol Service Center noemen.

Castrol Service Plus garage

De voordelen van een Castrol Service Plus garage

Castrol Service Plus is het kwaliteitslabel van Castrol voor onafhankelijke garages. Castrol, zonder twijfel het meest vooraanstaande merk van smeermiddelen, werkt samen met de grootste automobiel constructeurs en heeft al méér dan 115 jaar ervaring in de auto-industrie. Castrol Service Plus is een samenwerking tussen Castrol en Verolub, Castrol Ambassadeur voor België en Luxemburg. Castrol Service Plus is hét kwaliteitslabel voor de universele garage die garant staat voor de beste kwaliteit,

service en betrouwbaarheid.
Een Castrol Service Plus garage gebruikt steeds de juiste Castrol motorolie voor uw wagen. Deze is van vitaal belang voor de beste prestaties van uw motor.

Samen met een goed uitgevoerd onderhoud op regelmatige tijdstippen, bent u er altijd zeker van dat uw wagen in topconditie blijft en vermijdt u onnodige herstellingskosten.

©[2021] AUTOPROFS  | Website by Original1 Design.

Mail ons

Stuur ons een bericht en we komen zo spoedig mogelijk bij u terug!

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?